Berichten

Elke dag zorgen

Welkom op mijn blog! Ik ben Elke en als verpleegkundige werk ik met veel passie in de ouderenzorg. Geen dag is hetzelfde en saai wordt het nooit. Dus met plezier neem ik jullie mee in mijn leven als verpleegkundige.

… De dag vliegt voorbij want ik zie de avonddienst al voor de deur staan trappelen voor de zusterpost. In alle rust ga ik alle bewoners bij langs en wens mijn collega een prettige avonddienst. Ik stap weer op mijn fiets en neem de dag nog even met mezelf door. Een glimlach op iemands gezicht getoverd, familie gerust gesteld. Een boterham met pindakaas gesmeerd en bestrooid met wat liefde, die doet het altijd goed. En er weer aan herinnert dat je moet genieten van iedere dag!

Lieve groet,

Elke

4 thoughts on “Elke dag zorgen

  1. Hoi Elke,
    Wat een ontzettend leuk idee deze blog van jou. Herkenbaar wat je schrijft! Zo kan ik toch een beetje met je mee blijven genieten van alles wat je als verpleegkundige in de ouderenzorg kunt doen en de voldoening die je kan halen uit het werken met en zorgen voor deze mooie mensen!
    Tegelijk kennen we werkdruk en regelgeving die ervoor zorgt dat ook zoveel kostbare tijd verloren gaat aan andere zaken dan de directe zorg.
    Veel plezier bij het schrijven van deze blogs, ik blijf het volgen.

    1. Dankjewel Anita! Ik vind het belangrijk dat we ook kijken naar de leuke kant van dit werk. Want tenslotte gaat het voor mij om de kleine dingen. πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *