Berichten

Mijn man zat vanavond bij me

’s Avonds kom ik altijd even bij haar binnen om haar benen in te smeren en een praatje te maken. Ik smeer haar benen in die er uitgedroogd uit zien. Ik zeg tegen haar dat ze ook aan de andere zusters moet vragen of ze haar benen willen insmeren. Ze zegt; “ach die hebben het al zo druk”. Ik laat het onderwerp even rusten en doe haar de pantoffels aan. Als ik weg wil lopen pakt ze m’n hand vast en zegt: “Mijn man zat vanavond bij me, levensecht, het was zo’n fijn gevoel” zei ze stalend. “Ik zie hem ook vaak in mijn dromen en dan genieten we van elkaars aanwezigheid en kletsen we uren!”. Ze had een tevreden en rustige blik in haar ogen. Ze houd me nog steeds vast, ik geef haar een knuffel en zeg blij voor haar te zijn. Blij en aangedaan loop ik het appartement uit

8 thoughts on “Mijn man zat vanavond bij me

    1. Dankjewel Renate,
      Het is ook heerlijk werken. Alles is puur, eerlijk en oprecht. Hier worden geen doekjes om van alles en nog wat gebonden, maar is het zoals het is!
      Het echte leven en geen Instagram! Haha. 😉;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *