Berichten

Schoenen uit in bed?

Nadat ze uit bed was gevallen wilde ze permanent niet meer in bed slapen en sliep ze daarom het liefst in haar luie stoel. Maar nadat haar luie stoel kapot was gegaan sliep ze alleen nog maar op de bank! En ja, of dat nou de beste optie is. Met je benen bungelend over de armleuning en je kuiten vrij van de bank, ze zou er omgekeerde knieën van krijgen! Ze is overigens niet de enige die in de stoel slaapt ’s nachts. Voor sommigen is het heel normaal. Ze zijn bijna vergroeid met die stoel, want oh die zit zo heerlijk!

Het heeft wel wat voeten in aarde gehad om haar ervan te overtuigen om weer in bed te gaan slapen. We hebben zo veel opties aangeboden. Een bedbeugel, val mat, extra laag bed, oefenen met in en uit bed gaan, liedje zingen voor het slapen gaan… 😉 Niks hielp. Uiteindelijk kwamen we tot een compromis. Het bed in de slaapkamer voor de televisie. Ze vond het denk ik te stil in de slaapkamer en had dan geen zicht meer op de woonkamer en de televisie. Denk eigenlijk ook dat de televisie het hele eiereneten was. Deze staat namelijk tegenwoordig de halve nacht aan. Nu slaapt ze eindelijk in bed, maar heeft nog wel haar schoenen aan…

 

 

2 thoughts on “Schoenen uit in bed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *