Berichten

Wat zeg je!?

Ja, sommige horen wat minder goed en sommige hebben een gehoorapparaat en horen dan nog steeds niet heel erg goed. En sommige, sommige spannen de kroon op dat gebied. Ze hoort mij namelijk helemaal niet! Of komt het omdat ze mij niet wilt horen… ? Ze heeft 1 gehoorapparaat die op standje versterker staat. Ik hoor mezelf namelijk als ik tegen haar praat. Ik galm door het hele appartement, maar zij hoort mij niet.

Daarom ligt er op ieder tafeltje, het keukenblad de vensterbank en het toilet een schriftje. Een schriftje om op te schrijven wat er te doen is vandaag, de vraag hoe het met haar gaat en wat er te eten is. Praten, dat kan ze nog heel goed. Dus als ze eenmaal aan de klets is, dan kom je er ook niet meer weg. Dus ik schrijf op dat ik verder moet en druk het onder haar neus. Ik zwaai nog een keer voor de duidelijkheid en loop het appartement uit. Hoor ik net nog achter mij haar stem: “Ga je nu weg zonder iets te zeggen?” Ik zucht… en zucht, schud mijn hoofd en loop de deur uit.

 

 

2 thoughts on “Wat zeg je!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *