Berichten

Ik voel me nog steeds een beetje schuldig

Volgens mij de ergernis op iedere werkplek waar nog een pen wordt gebruikt. Ze zijn namelijk zeer in trek bij je collega’s, vooral de pennen met meerdere kleuren. Ik bewaak hem daarom ook met mijn leven tegen de grijpgrage handen van mijn collega’s. Hij zit het liefst in m’n kontzak. Mijn linker kontzak, want recht zit mijn pieper en aan de voorkant de sleutelbos en snoepjes die ik krijg voor mijn goede zorgen. Maar ook ik ben niet altijd waakzaam genoeg. Er is er al een verdronken in de wc. En de een na laatste dag voor mijn vakantie was ik niet erg oplettend en ben ik hem uit het oog verloren. En eentje is omgekomen tijdens de fietstocht naar huis, toen ik niet op tijd was om hem te redden van de banden van de bus. Ik voel me nog steeds een beetje schuldig…

1 thought on “Ik voel me nog steeds een beetje schuldig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *