Berichten

Don’t touch my hair!

Watch the hair! De zin die John Travolta zei in Saterday night fever. En een show van Steve Harvey die mij altijd doet denken aan mijn donkere collega als ze haar haar weer eens anders heeft zitten. Prachtig vind ik het. Mijn haar is flut. Ik kan er niks mee. Dus meestal zit het in een knot. Afknippen doen we ook maar niet meer. Ik heb het zelfs opgeschreven om die woorden kracht bij te staan als ik neig naar een terugval.

Mijn vrouwelijke bewoners gaan zo’n een keer in de week of maand naar de kapper. Dit doen ze om te watergolven of… eigenlijk heb ik geen idee te laten zetten. Het jammere is dat de helft na een dure afspraak bij de kapper een middagdutje doet en het haar aan de achterkant er weer bij zit als een vogelnestje. Nee daar kan ik soms ook niks meer mee. ’s Ochtends zet ik nog wel een krullers. Ik vind het altijd wel rustgevend om te doen en ik voel me dan heel even kapster. Lekker roddelen en praten over de zin van het leven en de grootste onzin.

Een mevrouw gaat maar een keer in de 3 maanden naar de kapper om permanent te zetten. Het zit werkelijk waar ook altijd goed. Zij zit waarschijnlijk nooit aan haar haren. Kan ik nog wat van leren. Ik zit elke dag met m’n handen in mijn haren (door alle zorgen natuurlijk ;)) en m’n haar is weer zo vet als een pakje boter. Misschien moet ik ook maar wat minder aan m’n haar zitten. Of er beter voor zorgen. Of minder zorgen hebben. Of toch mijn haar afknippen. Ach ja… *zucht*

 

1 thought on “Don’t touch my hair!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *