Berichten

#vakantievoorbij

Ow ow ow… wat was mijn vakantie heerlijk! Volledig uitgerust en ontspannen ging ik richting mijn werk. Ik fietste door de dikke mist en moest mijn speciale fietstechnieken gebruiken om niet door alle vallende eikels geraakt te worden. Ja, de herfst was begonnen! Vol goede moed kwam ik aan. Parkeerde mijn fiets. Liep naar boven, pakte koffie en ging inlezen. Iedereen was er en ik vroeg wie er eigenlijk de hele dag moest werken. En toen werd het stil…

Het plafon had nog nooit zoveel aandacht gekregen als toen. Ik had die ochtend al wat boterhammetjes gesmeerd omdat ik de herfstbui al zag hangen. Bedankt lieve collega’s, ik blijf wel de hele dag. De bewoners waren alleraardigs en geïnteresseerd in mijn vakantie. Dat maakte de dag wat goed. Aan het einde van de dag vroeg ik mezelf wel af over wie z’n vakantie ik nou de hele dag vertelt had, want die van mij voelde al weer zover weg! *zucht* #vakantievoorbij.

3 thoughts on “#vakantievoorbij

  1. In sept regelmatig mee gemaakt, onverwachts al 2x bij de keuken wat eten besteld….en mijn vakantie moest nog beginnen….maar fijn dat je er weer bent 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *