Berichten

De kleinkinderen hebben aan m’n IPad gezeten

’s Ochtendvroeg loop ik op de gang en hoor ik uit zijn appartement top 40 muziek komen. Zo zo, aan je tweede jeugd begonnen, dacht ik.  Ik was een beetje verbaasd, klop aan en laat mezelf binnen. Hij zit met zijn rug naar mij toe. Heerlijk in z’n luie stoel, waar hij ’s ochtends en ’s avonds op ons wacht om ons te verwelkomen met zijn slechte grappen die je al te vaak hebt gehoord en de melodie van muziek die ik alleen luister als ik… Ja ik weet eigenlijk ook niet wanneer. Eigenlijk niet luister.  Maar goed, hij is druk over zijn IPad heen aan het scrollen opzoek naar andere muziek. Ik vraag hem waar alle Hollandse Hits zijn gebleven en zijn geliefde schlager muziek. ‘Mijn kleinkinderen hebben er aan gezeten, nu ben ik alles kwijt’ zegt hij boos. Ik heb met hem te doen en probeer uit te zoeken waar zijn muziek is gebleven. Jammer genoeg voor hem ben ik een Samsung aanbidder dus kan hem niet helpen deze klus te klaren. Gelukkig hadden we nog wel een CD met de grootste schlager hits gevonden. En Peter Maffay met Du schalt alweer door de speakers heen.

4 thoughts on “De kleinkinderen hebben aan m’n IPad gezeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *