Berichten

Weekend!

Het is vrijdag! Weekend! Oh, nee toch niet… Door de drukte vergeet ik soms hoeveel dagen ik gewerkt heb. Soms voelen 2 dagen al aan als een fulltime week. Of heb je er al 4 dagen opzitten. En dan denken dat je weekend hebt. Ja dat is een bittere pil. De medicijnen van tegenwoordig zijn trouwens ook bitter. Bah… paracetamol. Heb nooit begrepen dat mensen oplossen kiezen boven slikken en bijna stikken. Maar gelukkig zijn de weekenden over het algemeen een stuk rustiger. Geen doktersafspraken, planners, in huizingen nieuwe cliënten of ritjes naar het ziekenhuis (uitzonderingen daargelaten natuurlijk ;)). Bewoners krijgen visite dus hebben mij minder hard nodig. Heerlijk! Waar is de wijn?

Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *