Berichten

Paraskevidekatriafobie

Ja! we hebben de dag overleefd! Tot nu toe dan. Niet te voorbarig zijn hoor. De bewoners moesten er niets van horen. “Pff.. nee hoor. Wat een onzin! Bangmakerij. Ja dan gaat er zeker wel wat fout als je daar in geloofd”, hoor ik ze zeggen. “Nee, wij zijn hier te nuchter voor”, zegt nog iemand. Anderen snappen er geen snars van. Idioterie, dat is het!Β En dat is ook zo. Wat een onzin, wie gelooft hier nou in…

En toch loop ik over de afdeling met een angstig gevoel. Straks val ik van de trap, krijg ik hete thee over mij heen, rijdt iemand mij van m’n fiets of loopt de hele dag in het honderd. Ik had wel de hele dag de hik… vreemd.

2 thoughts on “Paraskevidekatriafobie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *