Berichten

Eindelijk, je droomt komt uit!

Eindelijk komt je droom uit! Wauw! Je eigen kledinglijn! En dan hebben we het niet alleen maar over een broeken lijn. Zelf je eigen sokken, onderbroeken, washandjes, handdoeken en blouses. Je bent helemaal in je nopjes! Zelfs je appartement nummer wordt aan je merk toebedeeld. Het enige nadeel is dat de merkjes boven of onder je sok zitten. Aan de voorkant van je sjaal of in de hals van je wijde blouse waarvan de rand soms naar buiten valt waardoor iedereen je eigen merk kan zien. Het jammere is ook dat je de was dan ook moet doen bij het bedrijf die je dit merk heeft gegeven en er flink voor moet betalen om het op de markt te houden.

Wil je dit allemaal niet? Kijk je kinderen dan lief aan en zij wassen je kleding voor je. Geen eigen merk maar wel kleding die op maat blijft en niet voor de poppen van je kleinkinderen worden.

 

2 thoughts on “Eindelijk, je droomt komt uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *