Berichten

De Liefdeslippen van…

Het labium is de rand waartegen de lucht wordt geblazen bij het bespelen van de dwarsfluit of de blokfluit. Elke! Jemig! Waarom deze zin?

Nou goed, waar het eigenlijk om gaat. Goedele Liekens zat een tijdje geleden bij RTL Late Night. En zoals iedereen weet, als Goedele Liekens aanwezig is gaat het altijd over seks of ons lichaam en hoe we ons daar bij gedragen.

Liefdeslippen, vaginalippen, pretlippen, vleesvlinder (uhm, nee) en piskoteletten (wat?). Ik noem maar wat woorden op die voorbij kwamen voor onze schaamlippen. Deze woorden zijn aangedragen om de schaamlip uit de schaamte te halen. Maar laten we nou gewoon eerlijk naar elkaar zijn. Hoe vaak hebben we het nou over (onze) schaamlippen? Ik niet vaak, terwijl ik ze iedere dag wel een paar keer zie. En dan heb ik het niet eens over mijn eigen. Op mijn werk noemen we het gewoon “van onderen” dan weten we het allemaal waar we het over hebben. Maar goed, als we toch een ander woord moeten kiezen. Dan ga ik voor Goedelessen. Een ode aan de vrouw die opkomt voor onze kerkelijke deuren!  Ja ik heb ‘m echt een keer voorbij horen komen…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *