Berichten

Ode aan de vrijwilliger

Gisteravond was de documentaire Leve de vrijwilliger! op en tevens was het Nationale Vrijwilligersdag. Wij die in de zorg werken kunnen niet zonder vrijwilligers. Onze geliefde koffiedames. Bingo koningen en koninginnen. Barpersoneel. Onze muzikale club en alle vrijwilligers die individueel bij de bewoners langs komen voor een praatje of om wat boodschappen te doen.

Maar zoals iedereen zijn vrijwilligers ook mensen en die hebben we in alle soorten en maten. De vrijwilliger die dit werk ziet als een missie en er alles aan doet om er voor te zorgen dat die slaagt. De goede vriendin. De leiders die de hele afdelingen runnen en het gezellig personeel achter de bar. Trouwens, nog bedankt voor de kroket laatst, hij was heerlijk! Maar ook familieleden van overleden bewoners die nog graag hun steentje bijdragen aan het welzijn van de mensen die er nog wonen zien we graag. De jonge meiden die voor hun maatschappelijke opleiding vrijwilligerswerk moeten doen. Zij brengen weer wat leven in de brouwerij en laten de mensen weer jong zijn. Allemaal bedankt!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *