Berichten

Voor alle bikkels uit de zorg!

Voor alle mensen die in de zorg werken!

Wij hebben geen ijsvrij. Geen code rood of oranje die ons weerhoudt om naar het werk te komen en de mensen te verzorgen. Wij hebben geen werk dat we een dagje kunnen laten liggen en de volgende dag weer kunnen inhalen. In weer en wind. Door regen, hagel en sneeuw trotseren wij ons naar het werk om alle lieve mensen te verzorgen. Die bezorgd zijn om ons of we wel veilig zijn aangekomen en ons een goede terugreis wensen. Die het op dat moment niet erg vinden om even wat langer te wachten omdat we het niet allemaal redden om op tijd op het werk te komen. Die je een droge broek aanbieden of een kopje thee omdat je alweer drie keer onderuit bent gegaan met je fiets. Die even hun eigen zorgen vergeten omdat ze het zo te doen hebben met jou. Dus bedankt lieve broeder en zusters, maar ook bedankt lieve cliënten, patiënten en bewoners voor jullie liefde en geduld.

Voor alle bikkels uit de zorg, voorzichtig als je straks naar huis gaat of naar het werk toe moet!

Ik blijf nog even een dagje thuis en denk aan jullie! Liefs,

 

2 thoughts on “Voor alle bikkels uit de zorg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *