Berichten

Hebben jullie al lootjes getrokken?

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekend voor velen van ons, lekker veel eten, gezelligheid met vrienden en familie, wijntje, oliebollen, kerstmuziek en veel gelach. En daarom ben ik maar weer gaan hardlopen. Anders slip ik dicht. Want december en gezond gaat niet samen. Gelukkig ben ik strontverkouden dus van dat hardlopen is ook niet veel terecht gekomen… Vervelend…

Ow heerlijk! M’n hart wordt alweer helemaal warm. Lichtjes, #snowfacechallenge, een kerstboom en veel vrienden en familie om me heen. Maar het laatste geld niet voor iedereen. Er zijn veel ouderen eenzaam tijdens de feestdagen en daar zijn die van ons geen uitzondering op.

Juist daarom wil ik iedereen oproepen om een oudere mee naar huis te nemen met de feestdagen. Want niemand wilt alleen zijn met kerst, toch? We hebben er nog een stuk of 80 over tijdens 1e en 2e kerstdag, de rest is onder de pannen. Dus wie heeft er nog een plekje over aan zijn kerstbrunch of dinertafel? Inschrijven kan hieronder. 😉

 

 

Fijne feestdagen!

2 thoughts on “Hebben jullie al lootjes getrokken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *