Berichten

Waarom je even de tijd moet nemen om het jaar met jezelf door te nemen.

Propvol van alle kerstdiners, kip, gourmet, longhaas, diamanthaas en na een iets te pittige preisoep begin ik aan m’n laatste diensten van 2017. Voordat ik weg rijd van huis doe ik nog snel een riem om, want een afzakkende broek is niks.

Ik zit op m’n fiets en neem het werkjaar met mezelf door. Veel leerlingen begeleid, opfris cursussen gevolg, OZOverbindzorg gaan gebruiken, meerdere keren uiteten geweest, gesprek gehad met de directeur, een ontzettend drukke zomer gehad. Pff… het was me het jaartje wel! En dat geeft mij wel voldoening als ik het zo achter elkaar lees. Want we onthouden altijd de vervelende en slechte dingen het makkelijkste. Die al het goede overschaduwen en je niet meer ziet hoeveel je al bereikt hebt. 

En een van de leukste dingen waar ik mee begonnen ben is bloggen over mijn werk. Over alle liefde de we krijgen en geven. De zorgen die we hebben, frustraties en alle gekke momenten die we met elkaar beleven.  42 Verhalen over aardbeien, Hendrik Groen, favorieten, vakantie, kapsels, wondzorg en dillema’s die ons werk interessant maken. Volgend jaar weer meer verhalen. Ik ben benieuwd wat we allemaal gaan beleven.

Dus ik zeg bedankt voor dit bewogen jaar. Voor al jullie lieve berichtjes onder mijn verhalen die jullie de moeite waard vinden om te lezen. Tot volgend jaar, waar we weer veel mogen leren, doen, ontdekken en vooral zorgen zonder zorgen!

Dikke Kus en Lieve Groet op een Gezond 2018!

6 thoughts on “Waarom je even de tijd moet nemen om het jaar met jezelf door te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *