Berichten

Heb ik het of heb ik het niet?

Waarom duurt wachten toch zo lang…

Een team vol vrouwen en we leven ontzettend met haar mee. Op die leeftijd. Och wat erg. En wat zou jij dan doen? Zou jij het dan nog weghalen of wegwuiven, wegstoppen. Pff… als wij die gedachten al hebben. Hoe zal het dan bij haar zijn?

Twee weken geleden hielp ik haar met douchen. Ze is nog best zelfstandig, maar sommige dagen gaat het wat moeizamer dan anderen. Daarom hielp ik haar met het afdrogen van haar bovenlichaam. Ik droogte haar borsten af en toen voelde ik het, een verharding. Ergens twijfelde ik om het haar te zeggen. Misschien weet ze het zelf al maar is ze er nooit over begonnen. Het zal vast niets zijn, en al die zorgen nog op die leeftijd. Maar zoiets kun je natuurlijk niet achterhouden. Ze voelde aan haar borsten en begon een beetje te huilen. Ze ging gelijk van het ergste uit, logisch. Ik natuurlijk ook, maar dat zei ik niet. Er kunnen genoeg andere oorzaken zijn, toch? We hebben samen besproken of ik de huisarts zou bellen of niet. Dat vond ze goed. De huisarts twijfelde ook en heeft een afspraak gemaakt om een echografie te laten maken. Maandag is het wachten voorbij.

Pink Ribbon

2 thoughts on “Heb ik het of heb ik het niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *