Berichten

Hakuna Matata, geen zorgen

Het was de afgelopen 2 weken een beetje stil op mijn blog maar dat had een goede reden. Ik had vakantie! En ik was er ook echt aan toe! Gelukkig hadden we samen een zonnige vakantie geboekt naar het binnenland van Tanzania en haar heerlijke eiland Zanzibar om het sombere weer van hier te ontvluchten. Na een lange vliegreis kwamen we aan op het eiland met parelwitte stranden en helderblauwe wateren. Een heerlijke zeebries de door mijn haren waaide en de warme zon die mijn huid een mooie gloed gaf en mijn sproeten weer liet leven. Wat was dat fijn zeg.  Het echte “Hakuna Matata gevoel”. Geen zorgen over vandaag of morgen. Het motto van de Tanzaniaanse bevolking. We zien wel hoe het loopt. Als ik geen zin heb om te werken blijf ik lekker thuis ook al betekend dat geen brood op de plank. Wat een bijzondere gedachten als je zo kunt leven dacht ik. Past niet echt in de Nederlandse leefstijl en cultuur en is ook eigenlijk is dat het tegenovergestelde over hoe ik mijn dagen invul. Gestructureerd en doordacht. Zelf mijn bank-hang-dagen zijn gepland. 

Hier was het dus echt alleen tijd om te relaxen en alles los te laten. Niks doen en wachten op het volgende moment dat je van je strandbedje af kan rollen om te gaan eten. Genieten van het weer, het landschap, de prachtige wilde dieren tijdens de safari en van elkaar. En toen gebeurde het… Op een heerlijke avond, onder een heldere sterrenhemel ging mijn vriend op een knie. “Wil je met mij trouwen?”, vroeg hij. En daar stond ik. Flabbergasted. Voor het eerst wist ik niks meer te zeggen. Gelukkig kreeg ik het woord: JA! er nog net uit. Mijn droom kwam uit en ook nog eens op een van de mooiste plekken op de wereld! Ik moest aan zoveel denken. Waar, wanneer, hoe! Ik… euh.. wij moeten nog zoveel regelen! Whaaa! Daar ging het Hakuna Matata gevoel…  Maar ik ben wel dolgelukkig en tot over mijn oren verliefd op mijn beste maatje! Love you!  <3 

 

6 thoughts on “Hakuna Matata, geen zorgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *